In doar 5 luni de la lansare, Google a reusit o performanta impresionanta de a atrage peste 100 de milioane de utilizatori activi pentru aplicatia de gestiune a fotografiilor pentru dispozitivele mobile Google Photos. De asemenea pentru a avea succes Google a adaugat functia de stocare nelimitata in cloud atat a fotografiilor de inalta calitate (pana la 2048×2048) sau filmarile realizate pe telefon pana la rezolutie FullHD.

Pentru a sarbatorii acest prag, Google au detaliat 11 detalii mai putin cunoscute despre fotografiile realizate de utilizatorii de Smartphone-uri Android cum ar fi evenimentele cu cele mai multe fotografii realizate, animalele cele mai des fotografiate, orasele in care se realizeaza cele mai multe fotografii si altele.

sursa:Googleblog

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Utok Stellar
Articolul următorUn nou Blackberry transformat revine in forta.
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.