Toamna este sezonul lansarilor terminalelor de varf, iar acum a venit si randul celor de la Google sa-si lanseze o noua gama de produse “made by Google”, printre care si a doua generatie de smartphone-uri din gama Pixel. De la procesor, camera, display, incarcare rapida si pana la difuzoarele stereo folosite, Google a inclus in noua generatie de smartphone-uri cele mai noi si performante tehnologii disponibile la ora actuala. Fara nicio supriza, sistemul de operare folosit este Android 8 Oreo si este garantat sa primeasa actualizarile de software pentru urmatorii 3 ani. Ca noutate absoluta este un nou mod prin care se poate accesa Google Assistant si anume printr-o simpla strangere a telefonului.

Cele doua modele, Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt acum disponibile la precomanda in Romania prin intermediul shop-ului online EuroGsm.

Pe langa cele doua telefoane, Google a mai lansat doua noi modele de difuzoare inteligente – Google Home mini si Google Home Max, o pereche de casti Bluetooth stereo care traduc conversatii in timp real, o camera foto inteligenta, o noua tableta Pixelbook si ochelarii Daydream View.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook