Smartphone-urile Pixel 3 si 3a au sosit pe piata in culorile de baza negru si alb, iar apoi Google a mai adaugat inca o culoare – not pink pentru a imbogati paleta de culori. Deja am vazut ca Pixel 4 detine si el cele doua culori de baza, negur si alb, insa va fi disponibila inca o alta culoare.

Noua culoare pe care o va avea Google Pixel 4 va fi coral sau somon (n. “salmon”), denumirea oficiala nu exista inca. Suntem siguri ca se pregateste o denumire incitanta pentru aceasta culoare, care va fi una mai pregnanta decat cea de-a treia culoare pe care o au Pixel 3 si 3a. Cu toate acestea, fata telefonului va fi predominant neagra, chiar si pentru alb. In mod similar, camera circulara va fi neagra pe toate cele trei variante.

In pozele aparute pe internet se poate observa butonul de power, care la generatiile precedente avea o culoare diferita, iar cu ultima generatie, Google Pixel 4, acea culoare a fost eliminata.

Google inca nu a anuntat lansarea oficiala a modelului, iar asteptarea inca dureaza, cu toate ca majoritatea specificatiilor se stiu deja.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook