Daca la versiunile anterioare, Google ne-a obisnuit ca pentru fiecare Pixel lansat sa ofere mai multe variante de marime si cu specificatii diferite, in acest an compania americana rupe trendul din anii trecuti.

Potrivit unor zvonuri de pe Twitter ale unui celebru utilizator de pronosticuri noul Google Pixel 5 va veni intr-o singura varianta, cea XL, si va fi propulsat de procesorul Snapdragon 765G, acelasi care se gaseste si pe alte modele celebre cum sunt OnePlus Nord, Xiaomi Mi 10 Lite 5G, Nokia 8.3 5G sau Motorola Edge. Cumva aceasta decizie se justifica din doua motive: 1. date fiind actualele conditii ca urmare a pandemiei si problemele cauzate de suplimentarea de hardware si 2. daca luam in considerare lansarea modelului Pixel 4a din 20 august.

In afara de procesorul Snapdragon 756G ne mai putem astepta de la Pixel 5 sa aiba un display de 6.67 inch cu o rata de refresh a ecranului de 120Hz, conectivitate 5G si un design evoluat fata de estetica ultimelor modele.  De asemenea, este un lucru sigur prezenta camerei triple pe spate ajutata de capacitatile computationale fotografice care vin din partea software-ului de la Google.

In continuare, Pixel 4 a stralucit la capitolele fotografie si performanta ridicata. Daca Google va scoate un telefon cu aceste atuu-uri imbunatatite si va aduce modificari pe partea de durata a bateriei, memorie de stocare limitata si lipsa unei camere cu unghi ultra-larg, atunci vom vedea un telefon care cu siguranta va cadea in gratiile publicului care se pregateste de lansarea din octombrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook