Dupa mai multe incercari din 2012 de a pastra pe piata o gama de tablete proprii, Google renunta definitiv la productia de Tablete.

Initial a incercat cu Nexus Tablet, care au fost modele de buget redus, dar cu performante bune, dupa care Google a introdus Pixel Tablet care sa rivalizeze tableta de la Apple, iar anul trecut Pixel Slate prin care si-au imbunatatit foarte mult tableta. Se pare ca nu a fost suficient incat sa reziste pe piata.

A anuntat Rick Osterloh, seful diviziei de hardware de la Google, ca renunta la toate planurile de a lansa o viitoare tableta si ca se vor axa mai mult pe laptop-uri.

Asta nu inseamna ca dezvoltarea Android sau Chrome OS a fost oprita pentru tablete. In continuare vor colabora cu partenerii care vor produce tablete.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentXiaomi vor lansa o noua linie de smartphone-uri maine
Articolul următorSamsung Galaxy A70 Review – Un nou inceput?
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.