Dupa lansarea din 4 octombrie a primului telefon inteligent marca proprie Google, compania anunta ca acesta incorporeaza tehnic cea mai performanta camera foto dintre toate marcile prezente pe piata.

Scorul DxOMark a ajuns in teste la nu mai putin de 89 puncte.

Din cate arata seful de proiect Isaac Reynolds, camera atinge performante de neatins cu un obiectiv atat de mic, claritatea si viteza de surprindere a momentelor sunt demne de un obiectiv foto profesional. Cateva dintre aceste imagini au avut parte si de putina post-procesare, insa acest lucru il poate face orice utilizator prin aplicatii de genul Snapseed sau VSCO.

Pixel Phone vine pe piata in doua versiuni, cea standard si o versiune XL cu 5, respectiv 5,5″ Quad-HD.

Tehnic, ele sunt produse in fabricile HTC, insa tot conceptul, designul si piesele sunt gandite de catre ingineri Google.

Ambele modele sunt alimentate de chipsetul de noua generatie Snapdragon 821 si ruleaza un soft special Android, personalizat intocmai pentru a atrage privirile asupra acestora. Nu va lipsi nici platforma de realitate virtuala Daydream din acest context.

Compozitia carcasei din policarbonat nu impresioneaza cu nimic, ba mai mult, duce putin cu gandul la prima generatie de iPhone, care avea carcasa impartita in mai multe texturi.

Cea mai interesanta caracteristica a dispozitivelor Google este abilitatea de a se incarca in 15 minute cat pentru 7 ore de utilizare.

Pentru Europa se asteapta o distribuire catre public spre sfarsitul anului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook