Daca planuiesti sa faci trecerea de la iPhone la oricare alt telefon care ruleaza Android, cei de la Google planuiesc sa-ti faca viata mai usoara printr-o aplicatie numita Switch to Android, descoperita la ultima versiune a componentei de Android Data Restore Tool. Informatiile sunt obtinute chiar din codul sursa cu ajutorul developerilor de la APK Insight.

Dat fiind faptul ca pe piata exista doua sisteme majore de operare, Android si iOS, utilizatorii trebuie sa ia decizia de a alege unul dintre cele doua, lucru care face ca cele doua companii sa devina tot mai inovatoare in a-si pastra proprii utilizatori sau in a-i converti pe cei rivali. Totusi, desi in aparenta implica mult timp si multa bataie de cap cu interfata si functionalitatea unui nou sistem de operare, Apple a gasit deja o solutie la acest inconvenient prin crearea aplicatiei Move to iOS disponibila in Play Store, lansata in urma cu aproximativ 5 ani, determinandu-i pe cei de la Google sa raspunda in contra-ofensiva cu viitoarea aplicatie Switch to Android disponibila pentru iOS.

Switch to Android | Android

In prezent, trecerea de la iOS la Android se face cu ajutorul lui Google Drive, proces care este mai stufos si greoi din cauza faptului ca trebuie facut back-up la datele de pe iPhone si apoi descarcate in telefonul Android, dar va trebui sa-ti descarci din nou aplicatiile de pe vechiul telefon pentru ca Google nu permite mutarea aplicatiilor.

Asadar, noua aplicatie ar face mai usor acest proces si ar permite mutarea chiar si a aplicatiilor. In teorie, utilizatorul va putea introduce credentialele in aplicatie si in final isi va putea muta cea mai mare parte a datelor catre noul telefon Android.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook