Este o perioada a zvonurilor in domeniul smartphone-urilor, si asta pentru ca in lunile urmatoare urmeaza sa fie lansate mai multe modele interesante de la mai toti producatorii. Google urmeaza sa lanseze la inceputul toamnei urmatoarea serie de telefoane Pixel 6 si Pixel 6 Pro (vor renunta la “XL”). Daca din imaginiile care au aparut de cateva luni pe internet ne dam seama ca seria Pixel 6 va fi deosebita, cu un design diferit fata de ce am vazut pana acum, se pare ca si la capitolul specificatii Google va avea o abordare noua.

Google Pixel 6 va avea un ecran AMOLED de 6,4inch, o camera principala de 50MP+12MP, 128 sau 256GB de memorie interna si 8GB de memorie RAM.  Google Pixel 6 Pro va include specificatii asemanatoare, avand un ecran AMOLED de 6.71inch, 128/256 sau 512GB de memorie interna, cu 12GB memorie RAM, o baterie de 5000mAh si o camera principala de 50MP+48MP+12MP.

Google aduce doua lucruri interesante la ambele modele. Primul este faptul ca va oferi actualizari ale software-ului pentru 5 ani – posibil 3 pentru sistemul de operare si inca 2 pentru actualizari de securitate. Iar in al doilea rand este procesorul cu care va fi dotata seria Pixel 6. Chiar daca nu avem niciun fel de date, stim ca este un chipset propriu Google care va suporta tehnologia 5G, WiFi 6E si certificare AER (Android Enterprise Recommended).

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook