Hama este unul dintre cele mai cunoscute si puternice branduri de pe piata internationala. Cu un portofoliu de peste 18.000 produse active, Hama reprezinta un reper in ceea ce priveste gama variata de accesorii si gadgeturi pe care o au.

Dupa aproape 100 ani de existenta la nivel international si 13 ani de activitate pe piata din Romania, Hama se afla in pragul unei noi schimbari. Pe o piata competitiva si in continua dezvoltare, Hama a castigat o pozitie de top, oferind in permanenta solutii inovative, tehnologie  de ultima generatie si o inalta calitate a produselor.

Acestia au considerat ca este momentul oportun pentru a face o schimbare de imagine, mai fresh, mai noua, al carui rol principal este de a sustine repozitionarea in industria digitala, pozitie de care se vor bucura multi dintre noi.

Brandul Hama vine proaspat cu o noua viziune, fiind mai hotarati ca niciodata sa aduca clientilor produse calitative si o serie de schimbari la nivelul marcii in beneficiul tuturor clientilor.

Asteptam sa vedem cu ce noutati vin acestia, intrucat compania a intrat promitator pe piata si urmareste sa raspunda solicitarilor pietei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook