Ne aflam la mai putin de o saptamana de lansarea seriei Honor 20 care va avea loc pe 21 mai in Londra, Anglia si compania deja ne ofera ca mostra trei fotografii edificatoare pentru potentialul smartphone-ului Honor 20 Pro.

Honor 20 Pro pare ca pune un accent destul de mare pe fotografie si de aceea introduce pe piata smartphone-urilor prima apertura de 1.4, cuplata cu un senzor de 48MP, legatura dintre aceste doua entitati furnizand fotografii impresionante in lumina slaba. Cei de la Honor au confirmat deja ca telefonul este echipat cu senzorul de 48MP AI Ultra Clarity, pe care-l detine si Honor View 20, cat si sistemul AI fotometric.

Astfel ca doua fotografii sunt facute cu senzorul de 48MP ajutat de noul night mode Ais Super, iar ultima poza este facuta cu camera pentru unghiul ultra-wide. Fotografiile sunt surprinzatoare cu un nivel de claritate foarte mare si cu majore imbunatatiri ale camerai foto, de aceea incepe sa schimbe perceptia consumatorului asupra faptului ca nu trebuie sa cheltui aproximativ 1000$ pe un smartphone cu o camera excelenta de fotografiat.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook