Daca anul trecut Honor 8X a fost unul dintre cele mai cautate modele de smartphone-uri pe piata, brandul copil al celor de la Huawei nu putea sa nu lanseze si un succesor. Honor 9X tocmai a fost confirmat pentru piata internationala si va ajunge in Europa in saptamanile viitoare.

Inca o veste buna pentru cei care il asteapta este ca Honor 9X este probabil ultimul telefon lansat de gigantul chinez ,care are suport de la Google, vine cu sistemul de operare Android si suita completa de aplicatii de la Google. Vestea mai putin buna esta ca varianta internationala are specificatii putin diferite comparativ cu varianta comercializata pe piata din China unde Honor 9X este dotat cu procesorul mai nou Kirin 810 cu tehnologie de fabricatie pe 7nm comparativ cu Kirin 710F care este fabricat cu tehnologie de 12nm. Restul specificatiilor fiind aproape identice, adica: ecran IPS de 6.59″ de foarte buna calitate, 64 sau 128GB de memorie de stocare cu 4 sau 6GB de memorie RAM, WiFi ac si LTE Cat12 pentru viteze de descarcare rapida, camera de 48MP si baterie de 4000 mAh.

Fiind un smartphone dedicat tinerilor, nu putea sa lipseasca pe Honor 9X tehnologia GPU Turbo 3.0 care promite performante imbunatatite in timpul jocurilor. Pretul estimat la lansare pe piata din Europa este de 350 de euro, dar inca asteptam confirmarea oficiala din partea Honor.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook