Smartphone-ul Honor Magic 2 a fost reperat in baza de date Geekbench. La inceputul acestei luni acesta a primit certificarea TENAA si MIIT din China. Succesor al lui Honor Magic lansat in anul 2016, acesta urmeaza sa fie prezentat in 31 octombrie 2018. Listarea confirma ca va avea procesor HiSilikon Kirin 980. Acesta va fi primul smartphone marca „honor”, care va rula pe cel mai recent procesor, momentan regasindu-se doar pe cele mai recente terminale din seria „mate”.

De asemenea, se mai regasesc informatii ca va avea 8GB memorie RAM si sistem operare Android 9 Pie. Este de asteptat ca va veni cu interfata personalizata Huawei EMUI 9.0.

Datorita inregistrarii TENAA, se cunoaste ca dispozitivul va avea display AMOLED de 6.39″ cu rezolutie Full HD+ de 1080×2340, camera foto principala tripla cu senzori 16MP+24MP+16MP si camera secundara de 16 MP cu doua obiective TOF pentru a permite recunoasterea faciala 3D. Cel mai probabil nu va lipsi nici senzorul de amprenta digitala, senzor care este prezent din ce in ce mai mult pe smartphone-uri. Acumulatorul va avea capacitatea de 3400 mAh cu tehnologia incarcare rapida.

De asemenea terminalul va veni cu un nou asistent de voce numit YOYO, despre care se spune ca este semnificativ imbunatatit fata de versiunea anterioara.

Lansarea noului Honor Magic 2 va avea loc miercuri 31 octombrie 2018, iar televiziunile au inceput sa difuzeze reclame cu acesta. Videoclipul de lansare este unul indraznet, in care smartphone-ul este comparat cu crearea universului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook