HTC Exodus a fost initial anuntat in mai 2018 ca primul telefon blockchain, iar detaliile despre acesta au fost ca si inexistente, dar acum chiar poti sa-ti cumperi unul si avem toate detaliile disponibile mai jos.

Evident, fiind editie dedicata criptomonedelor, HTC Exodus se poate achita doar prin Bitcoin sau Ethereum direct de pe site-ul producatorului, iar costul nu este unul de neglijat daca facem conversia.

Pretul telefonului este de 0.15 Bitcoin sau 4.75 Ethereum, care in momentul redactarii sunt echivalentul a ~960 de dolari. Pentru aceasta suma, HTC Exodus ofera performante de top si functii dedicate posesorilor de criptomonede.

La baza este procesorul Qualcomm Snapdragon 845, 6GB de memorie RAM DDR4 si 128GB de memorie de stocare. In zona camerei duale de 16+12MP este spatele translucid (putin mai mult decat la U12+).

Pe partea de entertainment, avem ecranul Quad HD+ de 6″ si difuzoarele HTC BoomSound Hi-Fi Edition, iar in pachet sunt livrate castile HTC USonic cu functie de anulare activa a zgomotului de fond.

Softul cu care este livrat e Android Oreo cu Edge Sense 2, iar pentru posesorii de criptomonede vine preinstalat cu aplicatia proprie Zion wallet, o zona securizata (izolata de sistemul de operare) pentru cheile private, banii virtuali si in viitorul apropiat si toate datele pe care doresti sa le protejezi. Asa cum au promis taiwanezii de la HTC, Exodus 1 vine si cu o functie de recuperare a cheii, prin care poti sa recapeti acces la fondurile tale.

Din pacate, nu stim daca se va comercializa si prin alte metode, sau il pastreaza pentru vanzare direct de la producator.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook