Dupa ce HTC 10 a facut valuri fiind primul smartphone cu Android care suporta protocolul de streaming Apple Airplay, e timpul ca si posesorii unor device-uri HTC mai vechi sa se bucure de aceasta facilitate.

Aplicatia prin care posesorii telefoanelor HTC One mai vechi pot beneficia de Airplay este HTC Connect. Aceasta poate fi instalata pe telefoanele mai vechi inclusiv HTC One M7 si desigur One M8 si M9.

Protocolul de streaming Airplay este dezvoltat de Apple pentru a face posibil vizionarea de clipuri video si audio catre dispozitivele care suporta aceasta tehnologie. Cel mai cunoscut este desigur Apple TV, dar si routerele WiFi Apple, de exemplu Airport Express. De asemenea sunt destule sisteme audio care au adoptat aceasta tehnologie de streaming. Folosind WiFi largimea de banda este mult mai generoasa decat in cazul streamingului prin Bluetooth ceea ce permite o calitate mai buna a sunetului si streamingul video.

Este de salutat ca HTC suporta si dispozitivele mai vechi ceea ce este un plus pentru achizitia produselor de la aceasta companie.

HTC Connect suporta in plus si standardele AllPlay, Blackfire, Bluetooth, DLNA şi Miracast. Mai multe informatii despre aplicatie puteti citi chiar de la linkul de Magazin Play aici.

Sursa: Techradar

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook