Calitatea camerelor foto și în special a selfie-camerelor nu este deloc o noutate pentru flagship-urile HTC, ce ne-au obișnuit cu selfie-uri dacă nu interesante, cel puțin decente. Ca o retrospectivă a calității selfie-urilor HTC, ne putem aminti de anul 2014, în care s-a lansat HTC Desire Eye, un smarphone al clasei medii, ce ne-a impresionat similaritatea celor două camere, 13 mp camera frontala și 13 mp camera de pe spate, ambele suportate de tonurile LED.

Revenind în prezent, HTC U 11 EYEs va fi telefonul care ne va oferi plăcerea unor selfie-uri de calitate. Noul HTC, face parte din familia U, a acestor tipuri de flagship-uri și se pare că datorită camerei duale, și-a schimbat  numele, adăugându-și un s la finalul denumirii EYEs. Ca și aspect acesta arată ca și HTC U11+, având un display de 6 inch, 18:9 ratie, cu o rezoluție de 1080×2160, păstrându-și rama strălucitoare.

Vine cu Snapdragon 652, ceea ce nu e neapărat o noutate, aceeași memorie RAM de 4GB si cu  o schimbare în ceea ce priveste bateria de 3900 mAh, care s-ar putea să nu aibă o capacitate atât de mare și să scadă mai repede din cauza procesorului.

Camera telefonului, seamana cu cea de la HTC U11 și U11+, este de 12MP si are apertura f/1.7. Camera duala de selfie, are doua camere de 5 mp f/2.2, ce lucreaza impreuna pentru a crea selfie-uri cat mai aproape de realitate.

Smartphone-ul este asemanator cu noul Pixel, prin gesturile ce pot activa unele aplicații, prin scanarea feței pentru deblocarea telefonului si inlocuirea mufei Jack cu USB Type-C.

Ca apariție pe piața noastra, ar trebui sa mai asteptam putin, deoarece telefonul a fost lansat doar pe piata din China, la pretul de 510$.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook