Dupa cum se stie phabletul HTC U ULTRA vine in doua versiuni. Prima versiune are 64 GB spatiu stocare cu display acoperit cu sticla corning gorilla glass 5, iar cea de-a doua versiune este de 128 GB iar ecranul este acoperit cu sticla safir, fiind o nouatate fata de ceea ce exista in piata.

Daca prima versiune este deja cunoscuta in special pe piata din Europa, cea de-a doua varianta s-a comercializat doar pe piata locala din Taiwan.

Vestile bune sunt ca producatorul HTC a hotarat sa comercializeze si in Europa versiunea cu ecranul constuit din safir. Astfel incepand cu 18 aprilie 2017 aceasta varianta va fi disponibila in special in Germania si Elvetia.

Este de asteptat ca si pretul sa fie mai piperat. Fata de versiunea de 64GB care se comercializeaza la pretul de aproximatic 700 EURO, versiunea de 128GB si sticla safir este anuntat la pretul de 850 EURO, cu 150 EURO mai mult in conditiile in care specificatiile software si hardware sunt aceleasi, diferenta constand doar in spatiul de stocare si materialul de protectie implementat.

Ramane de vazut cati utilizatori vor plati in plus cei 150 euro pentru achizitia acestei versiuni.

 

Sursa: gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook