Noul smartphone HTC U12+, varf de gama al companiei HTC, a fost recent lansat. Nu exista varianta “obisnuita” HTC U12, iar compania nici nu are in plan sa faca o alta versiune, astfel ca a ales aceasta denumire.

Smartphone-ul promite sa ofere o experienta unica si vine echipat cu o serie de caracteristici imbunatatite: camere foto duale pe fiecare parte, functie Edge Sense 2, Qualcomm Snapdragon 845, display imbunatatit si multe altele.

Noul HTC U12+ are un ecran de 18:9 cu margini foarte subtiri (cu 2 mm mai inguste fata de HTC U11) si o dimensiune mai compacta, care iti permite sa il folosesti mult mai usor, cu o singura mana.

Culoarea carcasei, albastru translucid, este remarcabila si iti permite sa admiri o parte din componentele interne. Pe spatele telefonului se afla si senzorul de amprenta, fiind chiar sub camera (locul potrivit pentru a tine degetele in mod natural). De asemenea, poti folosi si deblocarea usoara, Face Look.

Fata de HTC U11+ de anul trecut, noul HTC U12+ are camere foto duale pe fiecare parte a telefonului. Este dotat cu UltraSpeed Autofocus 2, HDR Boost 2 imbunatatit și Sonic Zoom. Potrivit organizatiei DxOMark, noul smartphone a primit un scor de 103 pentru sistemul dual-camera, fiind situat dupa Huawei P20 Pro, care are cel mai bun scor pentru sistemul triple-camera.

Cu functia Edge Sense 2 ai parte de o interactiune intuitiva, adaptandu-se la mana pe care o folosesti, pentru a face fotografii si videoclipuri, pentru a activa Google Assistent sau pentru a face zoom pe harti.

Smartphone-ul HTC U12+ este echipat cu Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB de memorie RAM si 64 GB de stocare. Este rezistent la apa si praf (certificare IP68).

Are un look dinamic, fiind oferit in mai multe variante de culori: Translucid, Ceramic Black, Flame Red.

Mai multe informatii, gasesti in video-ul de mai jos:

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook