Producatorul din China a lansat ieri la CES in Las Vegas mai multe produse bazate pe sistemul de operare Android printre care un smartwatch o tableta de 10″ si varianta pe gold a lui Nexus 6P.

Pentru cei care isi doresc un smartphone de top pe o culoare mai fancy si nu isi achizitioneaza un iPhone 6S Plus acum au la dispozitie varianta gold a lui Huawei Nexus 6P cu sistem de operare Android 6 Marshmallow pur. Varianta pe gold va fi disponibila incepand din aceasta luna atat in varianta de 32GB cat si cea de 64GB.

Huawei Watch W1 a fost lansat de nu de mult, dar avand dimensiuni mai mari se preteaza mai mult pentru barbati astfel producatorul chinez a luat decizia de a lansa si doua modele dedicate sexului frumos: Huawei Watch Jewel placat cu crisale Swarovski si Huawei Watch Elegant ambele cu coroane rose-gold si cu bratare din piele de 18mm, restul specificatiilor fiind identice cu varianta W1 lansata anterior.

Tableta MediaPad N210 de la Huawei este noull lor varf. Cu un design premium metalic si specificatii de top este un concurent direct cu Galaxy Tab S2 de la Samsung. La baza MediaPad N210 are un procesor puternic Octa-Core Kirin de 2GHz, 2 sau 3GB de memorie RAM in functie de memoria interna si o baterie rezistenta de 6660 mAh.

Hexus 6p gold huaweiwatches_new-100636028-large mediapad-m2-10-2-100635515-large

sursa: pcworld

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Lenovo Phab.
Articolul următorTop 5 jocuri pentru smartphone sau tableta
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.