GPU Turbo este o tehnologie revolutionara pentru accelerarea procesorului grafic care imbunatateste experienta utilizatorului in jocuri cu pana la 60%, scazand in acelasi timp consumul bateriei cu pana la 30%. Huawei sustine ca tehnologia imbunatateste si experienta AR si VR cat si cea a soft-ului propriu EMUI. Update-ul a fost primit initial ca beta pentru posesorii de Honor 10 care au dorit sa participe la testare, dar acum Huawei a facut publica lista modelelor lansate sub brand propriu care vor primi update-ul la GPU Turbo.
Fara sa fie o surpriza primele modele la care se va face update sunt: P20, P20 Pro, Mate 10 si Mate 10 Pro care sunt programate sa primeasca update-ul in August 2018. Urmatoarele modele sunt: Mate 10 Lite, Nova 2i, P Smart, P20 lite si Y9 (2018) la care update-ul ar trebui sa ajunga in Septembrie.

Ultimele modele Huawei la care se asteapta update la GPU Turbo sunt cele de anul trecut P10, P10 Plus, Mate 9 si Mate 9 Pro care sunt programate sa primeasca update-ul in Noiembrie 2018.

Asteptam cu nerabdare cifre exacte cu imbunatatirile aduse de acest update in jocuri si nu numai.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook