Huawei a anuntat lansarea unui nou smartphone mid-range. Este vorba de Honor 4X, un dual-sim disponilbil pentru pre-comanda in China la un pret de aproximativ 212 dolari. Livrarile ar putea incepe cu data de 6 noiembrie a acestui an.

Huawei Honor 4X dispune de un ecran de 5.5 inci, cu o rezolutie HD (1280 x 720 pixeli) si este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916. Dispune de o memorie RAM de 2 Gb, iar memorie interna de 8 Gb poate fi extinsa cu ajutorul cardului microSD. Dispozitivul dispune de o camera principala Sony de 13 MP, iar camera frontala este de 5 MP. Dintre specificatiile tehnice ale noului smartphone Huawei, ne-a atras atentia si bateria de 3000mAh, care va putea oferi o utilizare de pana la 72 de ore. Este un telefon slim, de numai 7.9 mm grosime care impresioneaza la prima vedere prin design si specificatii tehnice.

Smartphone-ul va rula Android 4.4 KitKat si va beneficia si de interfata proprie Emotion UI 3.0. Momentan nu exista informatii despre disponibilitatea acestuia pe alte piete decat cea din China.

 

Sursa: androidcommunity.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook