Compania chineza Huawei a dezvaluit publicului ca smartphone-ului Honor 9 va avea unele caracteristici similare Iphone7 si Galaxy S8. Chiar daca zvonurile recente au intuit aceste specificatii, oficial, Huawei Honor 9 se mandreste cu un ecran de 5,15 inch de tip DCI-P3 (folosit si pe Iphone7 si Galaxy S8), Android 7 Nougat si intervafa EMUI versiunea 5.1.

Dispozitivul vine cu acelasi cipset Kirin 960 implementat si pe smartphone-urile Huawei Mate 9 si Huawei P10. Memoria RAM va avea 6 GB, iar terminalul va fi disponibil in variantele de 64 GB sau 128 GB, cu posibilitate de extindere cu ajutorul unui card de memorie microsd.

Camera principala dual va avea o combinatie de senzori de 12 MP si 20 MP, cu autofocus de detectare a fazelor si dual LED Flash. Camera frontala destinata selfie-urile va avea rezolutia de 8MP.

Cele doua suprafete din sticla vor fi integrate intr-o rama metalica ce va incorpora acumulatorul de 3200 mAh.

Alaturi de terminalul Honor 9, compania Huawei lanseaza si propriul sistem de plata „Huawei Pay” sustinut in contiuare de functia NFC.

Lansarea oficiala a smartphone-ului Huawei Honor 9 este asteptata in data de 16 iunie 2017. Preturile de vanzare se vor invarti in jurul valorii de 355 EURO pentru versiunea 64 GB, respectiv 395 EURO pentru versiunea 128 GB. Stati prin zona, o sa va punem la dispozitie device-ul in sistem pre-comanda pe site-ul eurogsm.ro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook