Huawei a anuntat ca o sa-si lansese propriul App Store pe piata europeana, aceasta fiind prima piata regiune din afara Chinei unde este disponibil acest serviciu. Vestea a fost anuntata in cadrul evenimentului Eco-Connect Europe din Berlin, unde reprezentantii companiei au discutat despre transferul catre digital al business-urilor europene.

Acesta aplicatie este similara cu Galaxy Apps, App Store-ul celor de la Samsung, si vine pre-instalata pe toate telefoanele Huawei si Honor incepand cu primul trimestu al anului 2018. Cei de la Huawei au declarat ca pentru acest magazin online colaboreaza cu 15 dezvoltatori de jocuri si aplicatii, pentru a oferi produse unice si pentru a avea o oferta cat mai bogata de aplicatii.

Intr-un comunicat de presa, compania a declarat ca unul dintre scopurile lor este crearea unei platforme care incurajeza colaborarea inter-statala in domeniul inovatiei si care sa aduca plus de valoare comununitatii europene de intreprinzatori.

Cu toate ca App store-ul este doar un prim pas in crearea retelei despre care vorbeam mai sus, aceasta initiativa este foarte bine primita de utilizatorii Huawei, acest brand fiind  in plina ascensiune pe piata europeana.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook