MWC 2017 a trecut si producatorii inca scot suprize pe banda de productie. Astfel, Huawei lanseaza modelul Huawei P8 Lite a.k.a. Honor 8 Lite a.k.a. Huawei Nova Lite.

Producatorul chinez ori are o problema cu marketingul, ori merge pe mai multe denumiri pentru a deruta masele.

Terminalul este compus dintr-un display de 5,2 inci fullHD cu panou IPS. Chipsetul Kirin autohton marcii Huawei implica un procesor octa-core 4×2.1GHz + 4×1.7GHz Cortex-A53.

Memoria de lucru are capacitatea de 3GB RAM, iar memoria de stocare interna doar 16GB. Din fericire, memoria va putea fi extinsa prin carduri microSD cu capacitatea de pana la 256GB, suficient pentru 99% din utilizatori.

Setup-ul foto/video este compus dintr-o camera foto de 12MP principala si 8MP secundara.

Traditia dual-sim se va pastra si pe acest model, iar retelele suportate vor putea naviga cu viteze LTE categoria 4, in configuratia 150Mbps/50Mbps.

Printre alte caracteristici mai enumeram: microfon dedicat pentru anularea zgomotelor, bluetooth 4.1, acumulator cu capacitatea de 3.000 mAh si trei culori la alegere pentru modelul in cauza.

Lansarea spre vazare va avea loc incepand cu data de 24 februarie, zi in care vom afla si o categorie de pret pentru modelul cu trei nume.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook