O noua postare pe Twitter de la Evan Blass, fondatorul Evleaks, anunta care sunt culorile smartphone-ului Huawei Mate 10 PRO care se va lansa pe 16 octombrie.

In aceasta imagine ecranul terminalului Mate 10 PRO este aproape complet, iar pe spate se pot observa cele doua camere „Leica” impreuna cu senzorul de amprenta multifunctional.

Cele doua camere, 20 MP +12 MP, sunt acoperite de o banda de culoare diferita fata de restul carcasei. In afara de culorile black si blue care erau anuntate initial, a aparut si optiunea culorii maro.

Cel mai probabil Mate 10 Pro va avea un ecran de 5.9 inch, 6 GB memorie RAM, va fi disponibil in variantele de 64 GB, respectiv 128 GB memorie interna si un acumulator de 4000 mAh. Terminalul va avea cea mai noua versiune de Android, 8.0 Oreo.

Pe data de 16 octombrie 2017 pe langa prezentatea oficiala a acestui terminal, ne asteaptam sa fie prezentate inca trei smartphone-uri din categoria Mate despre care se zvoneste ca ar fi  Mate 10, Mate 10 Lite si Mate 10 editia Porsche Design.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook