Huawei Mate 20 Pro a primit noul update EMUI 9.1 la sfarsitul lunii iunie. Aceasta versiune UI primita prin update este construita pe sistemul de operare Android si si-a facut debutul si pe suita Huawei P30. Este bazata pe Android 9 Pie, insa detine mai multe functii, incluzand: GPU Turbo 3.0, modul Luna pentru camera sau sistemul de management al fisierelor EROFS (prin care se gestioneaza stocarea si recuperarea fisierelor).

Incepand de astazi, Huawei Mate 20 Pro si al sau EMUI este inzestrat cu o alta functie interesanta si necesara, si anume DC Dimming. Aceasta caracteristica presupune iluminarea ecranului in functie de sursa de putere a circuitului, avand potentialul sa reduca incordarea ochiului pentru anumite categorii de oameni sensibili la lumina, caci intuneca ecranul in mod direct prin scaderea voltajului. Acest update inca nu este disponibil pe alte telefoane decat cele vandute in China. Daca ai primit update-ul si vrei sa-l activezi pe telefonul tau, atunci il poti gasi la Setari > Ecran > Confortul ochiului > Reducere palpaire.

Update-ul care aduce DC Dimming pe Mate 20 Pro se numeste EMUI 9.1.0.135 si ruleaza pe telefoanele cumparate din China, insa in scurt timp va fi disponibil si pe telefoanele vandute la nivel global.

Sursa foto: phoneradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook