Nu stim inca daca intentionat sau nu, dar au aparut noi imagini cu viitoarele modele Huawei Mate 20 si Mate 20 Pro. Spun ca nu stim daca s-au scurs intentionat pentru ca avem doar imagini de prezentare cu telefonul, de asemenea mai avem si imagini din prezentarea oficiala Huawei in care ne sunt prezentate mai multe din functiile si imbunatatirile aduse in noul model.

Imaginile au fost prezentate prima data pe site-ul Girafa confirma design-ul vehiculat deja pe internet. Configuratia triple-lens camera este din nou prezenta pe varful de gama Huawei, dar de aceasta data camera telefoto de pe Huawei P20 Pro va fi inlocuita cu una ultra wide-angle. Din aceasta schimbare rezulta fotografii mai putin impresionante cand folosim zoom-ul dar vor incapea mai multe in acelasi cadru. Personal, eu preferam zoom-ul, dar asta tine mai mult de gusturile fiecaruia.

Conform slide-urilor din prezentare, Mate 20 Pro va beneficia de HiVision, o functie foarte asemanatoare cu Google Lens si “AI smart zoom” care va detecta obiectele in miscare si va focaliza automat.

Legat de camera frontala, se zvoneste ca ambele modele (Mate 20 si Mate 20 Pro) vor avea aceeasi camera de 24 MP, dar varianta Pro va beneficia si de senzorul de recunoastere faciala 3D. Ca o noutate majora pentru Huawei, Mate 20 Pro va avea inclus si un cititor de amprenta in display.

Stim din review-ul de anul trecut, in care Radu a fost extrem de impresionat de autonomia telefonului, ca seria Mate se descurca foarte bine la acest capitol. Ei bine, conform slide-urilor seria Mate 20 se va descurca si mai bine cu un acumulator de 4200 mAh. De asemenea se zvoneste intr-un final si incarcarea wireless pentru modelele Huawei: Mate 20 si Mate 20 Pro vor avea incarcare wireless de 15W. Si, daca tot vorbim de incarcare, este mentionat si SuperCharge 2.0, prin care telefonul se incarca de la 0 la 70% in doar 30 de minute.

Abia asteptam lansarea oficiala a modelelor si prezenta lor pe banca de teste.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook