Recente specificatii ale telefonului Huawei Mate 30 Pro au aparut pe internet, dezvaluind cu ecran AMOLED  de 6.71” si – surprinzand pe toata lumea, ecranul va avea rata de refresh de 90Hz, la fel ca pe OnePlus 7 Pro si Nubia Red Magic 3.

Intre timp, din randarile care au iesit la suprafata, se dezvaluie un telefon cu margini curbate si o camera de selfie duala asezata pe un display perforat, in coltul din stanga-sus, pentru un mai mare confort. Cat priveste partea frontala, noul varf de linie detine o camera quad plasata central, cu un LED flash in forma de “V”. Despre acest sistem de camera se spune ca va avea zoom optic 5x si zoom digital 50x.

Se vehiculeaza ca Huawei Mate 30 Pro va detine un procesor Kirin 985 impreuna cu un modem 5G Balong 5000, un sistem de amprenta incorporat in ecran, baterie de 4200 mAh si incarcare rapida de pana la 55W.

Cei de la Huawei au anuntat lansarea oficiala a acestui smartphone in luna octombrie, insa pana atunci mai sunt aflat despre noul lor flagship, astfel ca vor urma si alte dezvaluiri.

Sursa foto: bgr.in

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook