Huawei isi va lansa seria Mate 30 saptamana aceasta si ne asteptam ca Mate 30 si Mate 30 Pro sa fie anuntate, insa a aparut un al treilea model in rand: Huawei Mate 30 RS Porsche Design. Lansarea telefonului a fost anuntata de CEO-ul Huawei, Richard Yu, si ne asteptam sa fie destul de diferit fata de cele doua modele.

Cu ocazia aceasta, Huawei a lansat si un teaser oficial de prezentare, clip care dureaza opt secunde, si care sugereaza ca trebuie sa ne asteptam la un spate care include un design vertical al elementelor. Mai observam si o taietura subtire, ceea ce inseamna ca va avea camera de pe spate intr-o forma diferita fata de setup-ul de pe Mate 30.

Este o practica obisnuita pentru device-urile cu tema Porsche sa nu fie asemanatoare cu device-urile regulare de la Huawei, Huawei Mate RS Porsche Design fiind un exemplu ce confirma spusele. Cat despre specificatii, deocamdata putem doar specula asupra lor, cel mai probabil va avea un procesor Kirin 990, 12GB RAM si memorie de stocare de pana la 512GB sau poate chiar 1TB.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook