Nu la mult timp dupa lansarea lui Mate 40, Huawei a anuntat lansarea pentru varianta RS Porsche Design a aceluiasi model. Aceasta va fi lansata pe 30 octombrie in China, iar nu de mult au dat drumul rezervarilor pentru varianta cu resign deosebit a lui Mate 40. Surpriza a fost cand in doar cateva zile au primit deja peste 200 000 de solicitari pentru acest model.

Exceptand design-ul spectaculos, specificatiile lui Mate 40 RS Porsche Design sunt identice cu ale lui Huawei Mate 40 Pro+, avand la baza acelasi procesor foarte eficient Kirin 9000, configuratia penta camera de pe spate sau bateria de 4400 mAh care se poate incarca foarte rapid la 66W prin incarcatorul pe cablu sau la 50W prin incarcare wireless.

Cu ce se distinge Mate 40 RS Design fata de restul seriei in afara de aspect este pretul. Si anume avem de aface cu un terminal la ~2300 euro, aproape dublu comparand cu Huawei Mate 40 Pro+. Posibil multi l-au rezervat avand impresia ca vor intra in posesia unui model unicat, extrem de rar intalnit, dar la peste 200.000 de precomenzi nu stiu ce sa spun.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook