Lansarea noilor modele de la HUAWEI, Mate 50, a suferit mai multe amanari din cauza interdictiilor din SUA si a lipsurilor de pe piata globala. Astfel, seria Mate 50 a fost asteptata si mentionata des in media inca din luna octombrie 2021, dar de fiecare data a ramas doar un zvon. De aceasta data, se pare ca noile modele de top de la HUAWEI sunt cu un pas mai aproape de noi. Concret, sursele spun ca noua serie ar ajunge in primavera aceasta, insa ramane sa vedem daca se confirma acest lucru. Ce stim sigur este ca HUAWEI a anuntat ca va veni pana la urma seria Mate 50 impreuna cu alte produse, insa nu au stabilit exact data lansarii.

Pe de alta parte, seria Mate 40 a sosit la timp la sfarsitul anului 2020, chiar daca lansarea ei a fost facuta intr-un cerc mai restrans fata de evenimentele anterioare. In cazul modelelor P50, prezentarea a intarziat foarte mult, mai exact pana in a 2-a jumatate a anului 2021. Putem deduce astfel, ca acest lucru e posibil sa fi contribuit si la intarzierea seriei Mate 50.

Din punct de vedere al specificatiilor, se zvoneste doar ca ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 888. Alte informatii despre noile modele nu exista inca, insa asteptam sa se confirme prima data lansarea lor in China si sa vedem cu ce ne vor surprinde cei de la HUAWEI.

Sursa foto: LetsGoDigital (concept)

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook