In cadrul acestor zile, compania de origine chineza a anuntat oficial ca se pregateste sa lansaseze pe piata modelul Mate 8. Acest model, va fi si flagshipul companiei in aceasta perioada si se va comercializa cu o serie de dotari premium.

Una dintre acestea este procesorul telefonului, care este fabricat de cei de la Kirin, modelul 950. Este un procesor ce va avea la baza 8 nuclee, 4 dintre acestea vor fi Cortex ARM A72 capabile sa ruleze cu o frecventa de pana la 2,3 GHz, iar ultimele 4 vor fi Cortex ARM A53 cu o frecventa maxima de 1,8 GHz.

Display-ul telefonului va avea diagonala de 6 inch, deci producatorul  focuseaza in continuare seria Mate pe segmentul de piata phablet. Ecranul terminalului va avea o rezolutie maxima de 1920×1080 pixeli, FullHD.

Despre camera telefonului, producatorul nu a precizat nimic, insa cel mai probabil si aceasta va primi un upgrade. A precizat insa, faptul ca acest telefon va avea o serie de dotari inteligente precum control vocal, protectie firewall, sistem de defragmentare si capabilitati care sa faciliteze platile online.

Sistemul de operare va ramane tot Android, versiunea 6.0 Marshmallow, iar interfata acestuia se va numi EMUI 4.0. Intr-un comunicat de presa compania a transmis ca telefonul se va lansa in cadrul CES, in luna ianuarie a anului viitor. Pe piata se preconizeaza ca telefonul va aparea prima data in China, in primele luni ale anului 2016.

Sursa:phonescoop.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook