Huawei urmeaza sa lanseaza cel mai nou laptop MateBook X 2020 peste exact doua zile, in 19 august, iar o postare recenta de pe pagina lor de Weibo prezinta o imagine promotionala in care este infatisat noul laptop.

Desi nu putem distinge prea mult din aspectul general, un lucru extrem de evident este grosimea acestuia, care pare sa fie extrem de mica. Mai putem observa si portul USB Type-C plasat in partea stanga, cat si mufa Jack 3.5mm. Din pacate, se pare ca Huawei au renuntat la porturile de tip USB-A si vei avea nevoie de un hub pentru a-ti conecta perifericele mai vechi.

Chiar daca nu exista imagini oficiale in afara celei de mai sus, zvonurile afirma existenta a mai multor variante de marime, cat si a unui model lipsit complet de margini cu rezolutie 3K. Luand in considerare grosimea si greutatea sa, se estimeaza ca MateBook X va cantari in jurul de 1kg, ceea ce inseamna cu aproximativ 30% mai usor decat precedentul care avea o greutate de 1.34 kg.

In termeni de specificatii, vei putea decide ce procesor doresti pentru noul MateBook X 2020, putand alege intre Intel i5 de generatie a 10-a sau Intel i7 cu configuratie 16GB RAM si 512GB SSD, iar grafica va fi propulsata de o placa video Nvidia GeForce MX250. Deocamdata nu se cunosc detalii legate de pret, dar vom afla mai multe odata cu lansarea oficiala.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook