E oficial! Seria de smartphone-uri Huawei Nova 9 a fost lansata ieri, 23 septembrie in China. In aceasta serie intra mai exact doua telefoane, Nova 9 si Nova 9 Pro gata sa ajunga la un public cat mai larg.

Acestea vin cu un procesor Qualcomm Snapdragon 778 4G, ecrane OLED si functie de incarcare rapida. Seria este un midrange 4G, optand pentru un CPU Snapdragon care nu vine cu un modem 5G.

Nova 9 sau Nova 9 Pro?

Varianta Pro a seriei se diferentiaza de cea simpla printr-un ecran mai mare si prin cele doua camere pentru selfie suplimentare. Daca esti o persoana activa pe retelele de socializare si ai nevoie de un smartphone cu camera buna in special pentru selfie-uri, atunci Nova 9 Pro e pentru tine.

In plus, varianta Pro iese in evidenta prin incarcarea la 100W si prin sistemul de racire avansat. In rest specificatiile sunt asemanatoare si ambele ruleaza HarmonyOS 2.0.

Din punct de vedere al ecranului, Nova 9 aduce un display de 6.57 inch, iar Nova 9 Pro are o dimensiune de 6.72 inch, fiind putin mai mare si util pentru o vizualizare mai buna. De asemenea, telefoanele sunt disponibile in patru culori dinamice: albastru, mov, negru si verde. Iar in ceea ce priveste camera, smartphone-urile din aceasta serie suporta filmare 4K ultrawide, au functii avansate de stabilizare a cadrelor Portrait AIS + 3D si au incorporat modul slow motion.

nova 9

Cat costa seria Nova 9?

In functie de memoria de stocare pe care o alegi, Huawei Nova 9 incepe de la 418 dolari pana la 464 de dolari cu 256 BG memorie interna.

Modelul Pro incepe de la 542 de dolari, care vine cu un spatiu de stocare de pana la 128 GB si ajunge pana la 604 de dolari pentru o extindere a acestuia.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook