Se pare ca cei de la Huawei planuiesc sa isi prezinte la Berlin trei noi device-uri. Producatorul chinez este asteptat sa isi lanseze o linie noua de produse, care sa inlocuiasaca modelele Mate.

Astfel, in loc de un succesor almodelului Mate S, Huawei va lansa modelele Nova si Nova Plus. Nu sunt foarte multe informatii despe aceste doua modele, insa zvonurile indica ca ar fi vorba despre o serie de smartphone-uri dedicata in special femeilor.

In baza de date TENAA, a aparut de curand un device nou (la vremea respectiva se credea ca  este Mate S2), cel mai probabil fiind vorba de Huawei Nova. Specificatiile device-ului includ un display de 5.5 inch, chipset Kirin 960 si 4GB RAM.

Vestea buna este ca suntem la doar cateva zile pana la prezentarea oficiala, astfel ca vom afla destulde repede specificatiile noilor produse Huawei.

Al treilea device care se asteapta sa fie lansat la Berlin este MediaPad M3, o tableta mid-range construita din metal, asemanatoare cu MediaPad M2 10, lansata la inceputul anului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook