In cazul in care esti un fan Huawei sau iti doresti un telefon care sa prezinte cateva din carateristicile flagship-urilor lansate in ultima perioada, dar totusi dispui de un buget limitat, atunci avem raspunsul chiar in fata noastra si anume Huawei P Smart. As putea spune ca este calea de mijloc intre P10 Lite si Mate 10 Lite.

Huawei P Smart se prezinta bine din toate punctele de vedere. Ca si dimensiuni acesta are 150.1 mm pe lungime 72.1 in latime si doar 7.5 mm grosime. Terminalul este disponibil pe piata din Romania cu 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare, cu posibiliatatea de a mari spatiul de stocare prin intermediul unui card microSD de pana la 256GB.

Prezinta o constructie solida de tip unibody bazata pe aluminu, fapt pe care personal il apreciez mai mult decat design-urile de tip Sandwich Glass, din mai multe considerente. Faptul ca nu este un magnet de amprente sau ca nu se transforma intr-un puzzle cu mii de pise odata ce a primit prima cazatura pe beton sunt doar cateva pareri subiective.

Huawei P Smart iese in evidenta fata de alte terminale din clasa lui prin display-ul de tip Full View. Vine cu Android 8.0 (Oreo) direct din fabrica, sistem de operare peste care este aplicata interfata celor de la Huawei numita Emontion UI (EMUI 8), care la prima impresie pare sa fie destul de intuitiva si usor de navigat. De asemenea pe partea din spate,in dreapta sus este prezenta si o camera duala si pozitionat central regasim senzorul de amprenta.

In concluzie, misiunea nu e tocmai usoara cand vine vorba de a produce un telefon mid-range care sa fie acceptabil ca pret si totusi sa beneficieze de cele mai noi tehnologii.

Huawei P Smart reuseste oarecum sa incadreze aceste doua aspecte destul de bine, avand si unele caracteristici ale flagship-urilor din ultima perioada cum ar fi ecranul de tip Full View, o camera duala, un senzor de amprenta foarte rapid si soft-uri de ultima generatie.

Pret Huawei P Smart

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook