Recent, in mainile mele a aterizat un device in jurul caruia s-a creat un hype extraordinar de puternic. Este vorba despre ultima “opera de arta” a companiei chineze Huawei P20 Pro. Bineinteles ca am fost impresionat, doar am in fata un telefon care iese in evidenta datorita designului fresh si elegant, imbunatatirilor aduse camerei foto, display-ului, si in special, performantelor.

Daca este un lucru in care cei de la Huawei au excelat, este camera foto. Interesant este faptul ca are nu doua, ci trei camere foto care va vor oferi niste capturi foarte apropiate de cele profesionale, fara sa depui prea mult efort.

Huawei P20 Pro reuseste sa capteze video la rezolutie 4K, ce-i drept, nestabilizat. In materie de jocuri video, se descurca mai mult decat ok…spre deosebire de terminalele din alte clase de buget.

Razer Phone Pret

Mai multe detalii despre P20 Pro ne spune Radu in video de mai jos:

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSony Xperia XZ2 Video Review + Unboxing
Articolul următorTelefoane vedeta din ultimii 20 ani!
GG – good game sau good geek, ambele i se potrivesc manusa lui Radu. Este intr-o continua fuga dupa nou, iar pentru el mixul perfect pe un smartphone ar fi o combinatie intre Android si iOS. Cand nu testeaza noile device-uri de pe piata, il gasesti mesterind la masina sau implicat in actiuni de voluntariat.