Huawei se pregateste de lansarea celui mai nou si performant smartphone al lor, Huawei P40 si P40 Pro, in ciuda faptului ca nu mai este capabila sa furnizeze serviciile Google impreuna cu noile telefoane din cauza razboiul de interese dintre America si China. Seria P40 este programata sa fie lansata la sfarsitul lunii martie in 2020 la un eveniment oficial din Paris, iar Huawei a confirmat deja ca noul smartphone va fi echipat cu ecosistemul HMS, impreuna cu Android 10 si EMUI 10 proaspat iesite din cutie.

Primele randari speculative ale celor doua telefoane au aparut de curand in mediul online, dezvaluind un ecran plat pentru P40 si un ecran premium curbat pentru P40 Pro cu un design destul de interesant la colturi. Mai mult de atat, noi zvonuri sugereaza ca noul succesor al lui P30 Pro ar putea avea o noua camera telefoto periscopica capabila de zoom 10x.

Randarile provenite de la celebra pagina de Twitter @OnLeaks, care au dezvaluit de multe ori detalii autentice despre telefoane inainte de a fi lansate, ne indica ca modulul pentru camera este unul foarte mare, probabil implicand module mai mari sau camere mai multe sau chiar amandoua variantele. Camera principala ar putea include senzonul Sony IMX686 de 64 MP, impreuna cu cel pentru unghi larg de 20MP si camera telefoto. Cu toate acestea, noi rapoarte sugereaza ca aceasta camera telefoto ar putea avea zoom 10x; rapoartele sugerate provin de la Ming-Chi Kuo, analist la Tianfeng International Securities, care este faimos pentru predictiile sale precise asupra produselor Apple.

Configuratia presupusei camere periscopice cu zoom 10x
Configuratia presupusei camere periscopice cu zoom 10x

In mod curios, abordarea celor de la Huawei asupra camerei telefoto este in contrast cu noul smartphone Samsung Galaxy S11+ caci, in timp ce Huawei foloseste o configuratie a camerei telefoto regandita, Samsung pariaza pe camera telefoto de inalta rezolutie de 48MP. Va fi interesant cine dintre cei doi mari giganti va produce cea mai buna camera in domeniu.

Sursa: xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook