Huawei va lansa in luna februarie 2020 urmatorul lor flagship dedicat pasionatilor de fotografie si conform ultimelor zvonuri Huawei P40 Pro va avea in total 7 camere. Conform ultimelor randari, P40 Pro are 5 camere pe spate si doua in coltul ecranului.

Legat de ecranul telefonului inca nu stim nimic, doar ca va avea intre 6.5″ si 6.7″ pe tehnologie AMOLED la 90Hz si ca va avea integrat si un senzor de amprenta.

Revenind la partea interesanta, cu cele cinci camere de pe spatele telefonului Huawei vor sa satisfaca orice pretentios adaugand cate o camera pentru orice ai avea nevoie: Cea principala va avea un unghi larg, una va avea cine lens, una un senzor TOF, una periscopica cu suport pentru zoom optic de pana la 10x si propabil inca una cu un unghi foarte larg. In cadranul dedicat camerelor in stilul seriei P mai e posibil sa apara si un blitz LED, dar asa ar fi in afara tiparului avut in ultimii ani.

La capitolul performata ajunge doar sa vedem cu ce a fost echipat Huawei Mate 30 Pro si vom sti sigur ca Huawei P40 Pro va veni cu procesorul Kirin 990 5G, va suporta 8 sau 12 GB memorie RAM si va avea 128 sau 256GB memorie de stocare.
Acum tot ce mai putem spera este ca pana la Mobile World Congress 2020 se va termina si razboiul comercial SUA – China si Huawei va putea oferi clientilor si serviciile Google care lipsesc pe Huawei Mate 30 Pro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook