Huawei P50 Pro este actualul varf de gama al producatorului chinez si urmeaza sa fie lansat in Germania pe 26 ianuarie, cu un decalaj mare fata de lansarea din iulie anul trecut pentru piata din China. Nu stim inca daca telefonul va fi disponibil la precomanda din 26 ianuarie sau de cand vor incepe livrarile, dar cu siguranta telefonul va avea cateva modificari fata de versiunea disponibila deja de anul trecut in China.

Daca in China, Huawei P50 Pro vine cu sistemul propriu de operare HarmonyOS 2.0, pentru piata din Europa Huawei cel mai probabil va livra telefonul cum ne-a obisnuit deja dupa aplicarea sanctiunilor, si anume cu EMUI12 aplicat pe Android 11 sau 12.

Din punct de vedere al specificatiilor este foarte probabil ca Huawei sa inlocuiasca procesorul Kirin 9000 de la varianta chineza si sa includa un procesor Qualcomm Snapdragon 888, restul specificatiilor ne asteptam sa ramana identice. Ecranul va fi tot un OLED de 6,6inch cu rata de reimprospatare a imaginilor de 120Hz.

Cei de la Huawei au reusit sa aduca de fiecare data pe piata un model foarte bine plasat, atragand astfel potentialii clienti. Suntem curiosi sa vedem cum vor proceda cu P50 Pro dupa aproape 2 ani de la lansarea lui P40 Pro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook