Zilele trecute, in baza de date a benchmark-ului GFXBench, au aparut datele unui model misterios de la Asus, unele din specificatiile sale fiind astfel dezvaluite. Noul smartphone, avand codul Asus Z10B, beneficiaza de un display de 5.5 inch cu rezolutie 1080 x 1920. Chipset-ul este Snapdragon 435 cu un procesor octa-core de 1.4GHz. Alte specificatii includ un procesor grafic Adreno 505, 2GB RAM si 32GB memorie interna.

asus3

Camera principala este de 12MP, camera frontala de8MP, iar sistemul de operare folosit este Android 6.0.1. In acest moment se speculeaza ca acest model ar fi o varianta mai ieftina a modelului ZenFone 3, varful de gama al celor de la Asus. Testele din GFXBench par sa confirme acest aspect, in conditiile incare specificatiile acestui nou model nuse ridica la nivelul flagship-ului. De asemenea, avand in vedere ca in acest moment exista o varianta a Asus ZenFone 3 de 5.7 inch (DeLuxe) si una de 6.8 inch (Ultra), de ce nu ar aparea si o varianta ZenFone 3 mai ieftina, de 5.5 inch?

Modelele Asus ZenFone, ZenFone 3 DeLuxe si ZenFone 3 Ultra vor fi lansate oficial in data de 12 iulie, iar in conditiile incare Z01B este intradevar oversiune mai ieftina a lui ZenFone 3, va fi lansat de asemenea in aceasta perioada.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook