Accesoriile wearable au ajuns la un punct de apogeu in acest moment, astfel ca nu reprezinta niciun secret faptul ca toti producatorii vor o bucata din aceasta piata. Huawei face parte dintre acesti producatori, recent aparand mai multe informatii despre lansarea unui nou smartwatch, sub brand-ul Honor.

Un post recent al celor de la Huawei de pe Twitter sugera lansarea unui nou device wearable cu design minimalist, numit Honor Band Zero. Postul era insotit de o imagine a presupusului device care are un ecran rotund. Nu se stie exact daca noul ceas va rula Android Wear la fel ca si Huawei Watch sau un software propriu ca si in cazul Huawei TalkBand B2.

Honor Band Zero va fi primul dispozitiv de acest fel care va fi lansat sub denumirea Honor, un sub-brand Huawei care este concentrat in special vanzarile online si pe minimizarea marketingului, rezultand astfel un cost al produsului mai mic.

Faptul ca Huawei descrie Band Zero ca si pe un dispozitiv wearable smart si ca pe nu un smartwatch, sugereaza faptul ca acesta va fi orientat mai mult pe functiile de fitness. Va intra astfel in competitie mai degraba cu  Jawbone, Misfit sau Fitbit, decat cu Apple Watch sau LG Urbane.

Deocamdata nu mai exista alte informatii despre acest device, insa este de asteptat sa fie lansat in cadrul IFA 2015 care va avea loc la Berlin in luna septembrie.

 

Sursa: techradar.com

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSamsung Galaxy Tab A 8.0 si Galaxy Tab A 9.7 beneficiaza de pret redus
Articolul următorReview Asus Zenfone 2
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.