Producatorul chinez cu cele mai mari vanzari de smartphone-uri la nivel global, Huawei a trimis invitatiile de presa pentru evenimentul care il va tine pe data de 6 Aprilie 2016. Cel mai probabil este vorba de lansarea viitorului smartphone de varf P9.

Momentan nu sunt informatii concrete legate de specificatiile telefonului, dar au aparut zvonuri cum ca ar fi un smartphone cu ecran de 5.2″ FullHD care ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, Marshmallow. Procesorul va fi din productia proprie- HiSilicon Kirin 950 Ocra-Core tactat la 2.3GHz ajutat de 3GB de memorie RAM. Smartphone-ul o sa fie dotat cu o camera principala duala de 20MP in stilul celei de pe LG G5 cu cea frontala de 8MP, iar capacitatea acumulatorului sa fie de 3900mAh.

Cel mai probabil in cadrul aceluiasi eveniment vor fi lansate si variantele de buget Huawei P9 Lite si phableta de mari dimensiuni Huawei P9 Max cu specificatii superioare. Tineti cont ca toate acestea sunt momentan doar speculatii si ca pe 6 Aprilie vom afla cu exactitate specificatiile.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook