Huawei este bine cunoscuta ca isi anunta seria P de telefoane in primul sfert de an, astfel ca mult asteptata serie P50 de la Huawei este pregatita de lansare la sfarsitul lunii martie. Zvonurile circula deja pe internet si multe dintre ele fac referire la imbunatatiri majore de design si camera foto.

Cel mai sigur, conform stirilor din online, seria va detine trei telefoane: standard, Pro si Pro+. Daca varianta vanilla va fi propulsata de chipset-ul 9000E, celelalte doua vor avea integrat un chipset mai puternic, si anum Kirin 9000 pe varianta de fabricare 5 nm.

Concert Huawei P50 Pro (sursa OnLeaks)

Potrivit unor surse, Huawei a finalizat design-ul si telefoanele sunt deja intrate in productie, urmand ca lansarea oficiala sa se produca intre 26-28 martie. Cu siguranta vom vedea schimbari asupra setup-ului camerei, display-ului – despre care stim ca va fi OLED, capacitatilor de gaming si, in continuare, vor continua sa echipeze senzorii de camera cu lentile Leica. Dupa aceasta lansare, urmeaza lansarea telefonului pliabil Mate X2.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook