Huawei Enjoy Z 5G este noul telefon 5G din seria “Enjoy” de la Huawei care a si primit un teaser oficial cu data de lansare pe 24 mai, anuntandu-se a fi un telefon de buget, unele surse vehiculandu-l ca fiind cel mai accesibil smartphone 5G de pe piata, cu specificatii hardware atractive.

Huawei Enjoy Z 5GHandset-ul detine un ecran cu rata de refresh de 90Hz, raport de 20:9, ecran tip “picatura” cu o rezolutie de 2400  x 1080 pixeli si o diagonala de 6.39”, potrivit zvonurilor. Pe spate gasim o camera tripla: 48MP + 8MP + 2MP, iar camera de selfie este de 16MP. Din fabrica va sosi cu Android 10 in trei combinatii de memorie: 6GB/64GB, 6GB/128GB si 8GB/128.

Daca privim cu atentie la posterul postat de Huawei pe platforma oficiala de Weibo, observam marginea telefonului impreuna cu butoanele de volum si butonul de power/unlock, cel din urma este scos in evidenta mai mult la editare prin efectul luminos, sugerand ca acolo ar putea fi senzorul de amprenta integrat.

Desi mai sunt doar cateva zile pana la evenimentul oficial si nu este nimic inca confirmat, se vehiculeaza ca acesta va fi varianta rebranduita a lui Honor 10X 5G, care este programat sa fie lansat oficial in China pe data de 20 mai, echipat cu procesorul Kirin 820 5G. Variantele de culoare pentru acest model sunt sakura snow clear sky, magic night black si dark blue.

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook