Maine, 3 noiembrie, cei de la Huawei au programat o conferinta de presa, in care isi vor prezenta noul lor phablet de top, Huawei Mate 9.

In cadrul aceluiasi eveniment, compania va face public si cel mai nou smartwatch al lor, Huawei Honor W1. In mediul online au aparut deja cateva imagini neoficiala ale noului ceas, insa cu denumirea de Huawei Fit. Oficial, insa nu se stie cum va arata sau cum se va numi moul device al celor de la Huawei, insa un aspect para ca este destul de sigur: va avea un display E-Paper, iar design-ul vehiculat se aseamana foarte mult cu cel al lui Pebble Time Round.

Cel mai probabil ceasul va avea o carcasa metalica, cu bratara de silicon si va fi rezistent la apa. De asmenea este de asteptat ca bateria sa ofere o autonomie foarte mare, avand in vedere ca va folosi un display foarte economic, E-Paper.

Huawei Honor W1 va putea monitoriza ritmul cardiac si pasii facuti, pe langa restul functiilor obisnuite la un smartwatch.

In ceea ce priveste sistemul de operare folosit, zvonuri recente dau ca sigura renuntarea la Android Wear in favoarea Tizen sau chiar a unui OS propriu.

poza 1 poza 2

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook