Saptamana trecuta au aparut pe internet mai multe imagini cu design-ul noului telefon de la Samsung, succesorul lui Note 9. Mai multe interpretari au existat de cand s-a anuntat Galaxy Note 10, insa datorita scurgerilor de informatie, odata cu imaginile reale se dezvaluie un aspect diferit al telefonului fata de predecesorul sau.

Samsung Galaxy Note 10 va veni cu un ecran perforat deasupra in mijloc pentru a face loc camerei de selfie, cu rame care sunt mai subtiri decat cele de pe Note 9. Ecranul va masura 6.3” si este destul de probabil sa aiba rezolutie QHD+. Pe langa asta, se observa ca va fi echipat si cu un senzor de amprenta in ecran, o camera tripla pe spate plasata vertical in coltul din stanga sus.

Butonul dedicat pentru Bixby a fost scos din plan, iar cel de power a fost plasat pe partea laterala in josul butoanelor de volum. Din ce se poate observa, deasupra are un slot de card insotit de ceea ce pare a fi un IR Blaster (i.e. dispozitiv infraroşu de dimensiuni mici, care vine la pachet cu numeroase comenzi Windows Media Center si tunere TV) si jos se observa portul de USB Type-C, microfonul, difuzorul si slotul pentru S-Pen. Continuand traditia, mufa de Jack va lipsi si ea.

In Geekbench, Note 10 dezvaluie ca vine echipat cu procesor Exynos 9825, impreuna cu 8GB RAM. Mai exista si o varianta cu Snapdragon 855 si 12GB RAM. Se asteapta ca lansarea smartphone-ului sa se faca in august, insa pana atunci ne putem astepta sa mai auzim despre acest noul flagship al sud-coreenilor.

Sursa: techradar.com

twitter.com/OnLeaks

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook