Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea oficiala a seriei P40, cu tot cu modelele P40 lite si P40 lite E in avangarda si, desi vestile despre oprirea colaborarii cu Google nu au pus seria intr-o lumina buna, iata ca Huawei face tot posibililul sa renasca si sa ofere fanilor sai o experienta fara compromis in utilizare.

Iata cum vor arata noile flagship-uri, intr-o singura imagine – Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro Premium.

huawei p40La prima privire, modelele par identice. Magia vine la modelul camerei. Huawei P40 are o camera tripla, fara zoom periscopic, Huawei P40 Pro vine cu o camera quad cu lentile periscopice, iar Huawei P40 Pro Premium vine cu o camera foto penta.

Sunt cateva zvonuri care spun ca Huawei P40 Pro Premium va folosi ceramica in loc de sticla, si se pare ca va fi lansat fie pe alb, fie pe negru. Un astfel de design poate doar sa bucure privirea pasionatilor de eleganta, fiind o infatisare cu adevarat convingatoare.

Huawei P40 si P40 Pro vor avea variante de culoare gri, portocaliu/auriu, negru, albastru si nuanta tipica Huawei, aurora.

Cum spuneam, mai sunt doar cateva zile pana pe 26 martie, cand seria va fi lansata oficial. Abia asteptam sa vedem ce stiu sa faca super camerele inteligente, procesorul Kirin 990 5G, camera frontala dual-selfie si, speram, ecrane de tip OLED cu rata de refresh de 120Hz.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook