O lunga lista cu device-urile Samsung eligibile pentru Android 10 a iesit la iveala si a fost data publicitatii. Sursa provenita nu este una sigura, insa pare promitatoare si credem ca fiecare telefon va fi inclus in programul de upgradare al sistemului de operare Android.

Mai mult sau mai putin, aproape toate device-urile Samsung aparute in 2019 vor primi ultima versiune de Android, incluzand versiunile low-end si mid-range, seriile Galaxy M si Galaxy A.

Here are all the Samsung devices getting Android 10

Seriile Galaxy S9 si Note 9 de anul trecut, fara surprize, se afla pe aceasta lista, insa seriile Galaxy S8 si Note 8 se pare ca n-au ajuns pana in acest punct. Dupa cum se stie, Samsung promite pentru smartphone-urile sale doi ani de update-uri majore ale versiunii de Android, astfel ca era de asteptat ca unele telefoane sa nu apara in program.

Din pacate, lista aceasta nu indica nimic despre timpul in care vor fi livrate noile versiuni de Android, in consecinta avem de asteptat pana cand Samsung va face un anunt oficial. In mod normal, flagship-urile vor avea intaietate, dar speram sa nu asteptam prea mult pentru seriile Galaxy M si Galaxy A.

Sursa: xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook