Xiaomi, compania chineza care detine in momentul de fata locul 1 la totalul de telefoane vandute la nivel global, atingand aceasta pozitie pentru prima data in istorie in luna iunie a acestui an, a anuntat o noua lansare de produse in data de 15 septembrie. Desi n-au furnizat alte detalii cu privire la produsele ce urmeaza a fi lansate, stim deja ca evenimentul va dura mai mult de o ora, timp in care mai multe produse vor fi dezvaluite publicului larg.

Asadar, evenimentul de lansare din 15 septembrie va fi prezentat pe YouTube, Twitter si Facebook, de la ora 15:00, ora Romaniei, unde Xiaomi va prezenta “cele mai incitatante produse din portofoliul propriu”, de unde deducem ca ceva mare urmeaza sa se produca, cu siguranta fiind vorba de mai multe produse.

Pe internet circula anumite zvonuri ca seria Mi 11T va fi lansata, impreuna cu cateva imbunatatiri aduse pe partea de incarcare rapida, cum ar fi cea de 120W pe modelul Pro. Ne putem lua gandul de la Xiaomi Mix 4 si tableta Pad 5, care ambele au fost deja lansate in aceeasi data.

Mai mult de atat, contul oficial de Twitter din India al subdiziviei Redmi a distribuit un nou teaser care sugereaza ca un nou telefon Redmi urmeaza sa fie lansat in curand.

Imaginea ofera cateva indicii: partea din stanga jos straluceste insotita de cateva fulgere, ceea ce inseamna ca este vorba de functia de incarcare rapida; partea din dreapta jos contine literele “Hz”, sugerand o rata de refresh mare a ecranului. Mai este si un sir de numere prime care tradus ar insemna “superstar is coming” (n. trad. “vedeta va sosi”), de unde deducem concluzia ca este vorba de modelul Prime de telefon si anume Redmi 10 Prime. Acest model urmeaza sa fie lansat in data de 3 septembrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook