Deoarece HTC niciodata nu poate sa aibe indeajuns de multe variate de One ME9, acest HTC One M9 (nume de cod: Hima Ace) se pregateste de a fi lansat pe pietele din Asia de sud – India, Hong Kong si Taiwan fiind “confirmate” zvonurilor de pana acum, in timp ce pe piata din America de nord, Europa si Africa nu se cunosc detalii.

Zvonurile incep sa descrie telefonul intr-o masura completa din punctul de vedere al specificatiilor, practic One M9+ are o carcasa metalica/policarbonat si nici o camera secundara pe spate. Principala camera este dotata cu 20 de MP Toshiba sensor, in timp ce cea de-a doua vine in 2 variante, 4 MP senzor UltraPixel sau cu Desire Eye – 13 MP.

De asemenea partea frontala are un ecran de 5.2” QHD si senzorul de amprenta care delimiteaza grila de butoane tactile de cea a boxei stereo BoomSound.

HTC-ul One ME9 va fi lansat cu un system de operare Android 5.0 Lollipop si Sense 7.0. Telefonul va fi alimentat de tot aceeasi placa de baza MediaTek MT6795 ca si One M9+, continuand cu 3GB de RAM si 32 de GB de memorie de stocare, care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. O baterie de 2,900mAh va alimenta telefonul.

One ME9 se presupune a fi lansat anul acesta in Julie, in mai multe variante Classic Rose Gold, Gold Sepia si Meteor Gray la pretul estimativ de 565$, care ofera si o carcasa DotView.

 

Sursa: Gsmarena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook